8 Ağustos 2022 Pazartesi

El Dokuma Halı Alan Yerler

El Dokuma Halı Alan Yerler olarak ikinci el ve antika halılarınızı neye göre fiyat belirlediğimizi ve hangi tür el dokuma halılarınızı satın aldığımızı siz değerli müşterilerimiz ile paylaşmak isteriz. El dokuma halılarınızı satın alırken dikkat ettiğimiz en önemli husus temizliğidir.

  • Güve, yırtık ve yıpranmış olan halıların değerin çok düşük olarak satın almaktayız.
  • Çünkü satmamız çok uzun süreleri alabilmektedir.


En çok karşılaştığımız konulardan bir tanesi de 100 yıllık halım var satmak istiyorum. Halıların tarihi değil yöre olarak üretim yerleri, iplik çeşitleri ve dokuma çeşitleri olarak fiyatlandırmaktayız. Örnek vermek gerekirse Isparta el dokuma halılar 150 senelik dahi olsa şuan para yapmaktadır. Onun için bazı müşterilerimiz siz ne anlarsınız halıdan diye bizlere sesini yükseltebiliyor.

El Dokuma Halı Alan Yerler olarak yapmanız gereken el dokuma halılarınızı önlü ve arkalı fotoğraflarını bizlere whatsapp üzerinden bizlere göndermeniz yeterli olacaktır. Ölçüleri de yazarsanız fiyat vermemiz daha kolay hale gelmektedir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

El Dokuma Halı Satmak İstiyorum

  El Dokuma Halı Satmak İstiyorum   diyorsanız tam adresine gelmiş bulunmaktasınız. Bizler 45 senedir siz değerli müşterilerimize İstanbul’u...